Osteopathie Budel
De Dam 5
6021 KM Budel
0495-470144
info@osteopathie-budel.nl

Praktijkinformatie Osteopathie Budel

Wie zijn wij

wouter

Osteopaat W.F. Hollink (D.O. M.R.O en lid NRO NVO) studeerde in 2000 af als fysiotherapeut aan de Saxion Hogeschool te Enschede. Datzelfde jaar vatte hij de opleiding “Osteopathie” aan in de “International Academy of Osteopathie” te Gent. In 2003 slaagde hij in deze opleiding met “credits”.

Onmiddellijk na zijn afstuderen trad hij in dienst bij Osteopaat Frank Zweedijk te Middelburg waar hij een zeer leerzame eerste werkervaring opdeed. Vervolgens startte hij samenwerkingsverbanden met de osteopathiepraktijken te Zevenbergen en Bavel. Gedurende deze werkzaamheden vervolmaakte hij zich tevens door middel van verschillende bijscholingscursussen oa gericht op huilbaby's, kinderen en volwassenen.

mikeOsteopaat Mike Neeskens (D.O.) heeft in 2003 zijn Licentiaat in de kinesitherapie (fysiotherapie) en motorische revalidatie behaald aan de Provinciale Hogeschool Limburg (België). Tijdens zijn professionele loopbaan is hij begonnen aan zijn opleiding tot osteopaat aan de Flanders International College of Osteopathy in Antwerpen. Mike Neeskens heeft zijn thesis geschreven over de invloed van een T6-T7 manipulatie en een mobilisatie van de pancreas op de bloedsuikerspiegel bij gezonde mensen. Hiermee behaalde hij in januari 2014 zijn titel Degree in Osteopathy na het succesvol verdedigen van zijn thesis.

Mike is aangesloten bij de Unie van Professionele Osteopaten Limburg, en bij de Nederlandse Osteopathie Federatie. Mike heeft een eigen praktijk in Maasmechelen en werkt op woensdag en volgend jaar (2016) ook op donderdag in de praktijk in Budel bij Wouter Hollink. Mike is een hardwerkende, leergierige en enthousiaste osteopaat. Ook heeft Mike zich toegelegd op veel nascholing zowel voor volwassenen als voor baby’s. Het werken met baby’s is ook voor Mike een passie! Sinds augustus 2015 is Mike tevens werkzaam als osteopaat bij Patro Eisden Maasmechelen, een voetbalclub in de Belgische 2e klasse.


Website: Zegenrijk