Osteopathie Budel
De Dam 5
6021 KM Budel
0495-470144
info@osteopathie-budel.nl

Praktijkinformatie Osteopathie Budel

Wie zijn wij

Osteopaat W.F. Hollink (D.O. M.R.O en lid NRO NVO) studeerde in 2000 af als fysiotherapeut aan de Saxion Hogeschool te Enschede. Datzelfde jaar vatte hij de opleiding “Osteopathie” aan in de “International Academy of Osteopathie” te Gent. In 2003 slaagde hij in deze opleiding met “credits”.

Onmiddellijk na zijn afstuderen trad hij in dienst bij Osteopaat Frank Zweedijk te Middelburg waar hij een zeer leerzame eerste werkervaring opdeed. Vervolgens startte hij samenwerkingsverbanden met de osteopathiepraktijken te Zevenbergen en Bavel. Gedurende deze werkzaamheden vervolmaakte hij zich tevens door middel van verschillende bijscholingscursussen oa gericht op huilbaby's, kinderen en volwassenen.

wouter


 

veerle loyen

 

 

We zijn zeer verheugd dat per 1-7-2020 Veerle Loyen als eerste vrouw de praktijk komt versterken.
Veerle is woonachtig in Kinrooi (België).

Veerle heeft eerst een opleiding tot Kinesiotherapeut (Fysiotherapie) gevolgd.
Daarna is ze osteopathie gaan studeren aan het FICO in Antwerpen. Hier is ze in 2016 afgestudeerd.

Een goede eigenschap van Veerle is dat ze zeer leergierig is. Ze heeft zich tevens al met meerdere bijscholingen verrijkt. Het behandelen van kinderen, baby’s en volwassenen is wat ze graag doet. Zoals ze zelf zegt: “ik zie mijn werk meer als hobby”. Kortom een allround osteopaat!

Tevens is Veerle aangesloten bij de Belgische beroepsvereniging voor Osteopaten (BVBO). Ook is zij aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor Osteopathie NVO en het NRO.
 


 Sander

 sander