Osteopathie Budel
Marktstraat 2
6021 CG Budel

0495-470144
info@osteopathie-budel.nl

Wie zijn wij

 

 

Osteopaat W.F. Hollink (D.O. M.R.O en lid NRO NVO) studeerde in 2000 af als fysiotherapeut aan de Saxion Hogeschool te Enschede. Datzelfde jaar vatte hij de opleiding “Osteopathie” aan in de “International Academy of Osteopathie” te Gent. In 2003 slaagde hij in deze opleiding met “credits”.

Onmiddellijk na zijn afstuderen trad hij in dienst bij Osteopaat Frank Zweedijk te Middelburg waar hij een zeer leerzame eerste werkervaring opdeed. Vervolgens startte hij samenwerkingsverbanden met de osteopathiepraktijken te Zevenbergen en Bavel. Gedurende deze werkzaamheden vervolmaakte hij zich tevens door middel van verschillende bijscholingscursussen oa gericht op huilbaby's, kinderen en volwassenen.

wouter


 

veerle loyen

 

 

Per 1-7-2020 is Veerle Loyen als eerste vrouw werkzaam in onze praktijk.
Veerle is woonachtig in Kinrooi (België).

Veerle heeft eerst een opleiding tot Kinesiotherapeut (Fysiotherapie) gevolgd.
Daarna is ze osteopathie gaan studeren aan het FICO in Antwerpen. Hier is ze in 2016 afgestudeerd.

Een goede eigenschap van Veerle is dat ze zeer leergierig is. Ze heeft zich tevens al met meerdere bijscholingen verrijkt. Het behandelen van kinderen, baby’s en volwassenen is wat ze graag doet. Zoals ze zelf zegt: “ik zie mijn werk meer als hobby”. Kortom een allround osteopaat!

Tevens is Veerle aangesloten bij de Belgische beroepsvereniging voor Osteopaten (BVBO). Ook is zij aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor Osteopathie NVO en het NRO.
 


 

Wij zijn zeer verheugd met Sander als jongste aanwinst/ versterking van ons team !!  

Sander Gorissen, woonachtig in Leopoldsburg (Belgie), studeerde in 2015 af als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met optie sport aan de Katholieke Universiteit Leuven. Deze studies rondde hij af met onderscheiding. Geboeid door de osteopathie begon hij onmiddellijk na het behalen van zijn diploma in 2015 met de opleiding aan de International Academy of Osteopathy (IAO) te Antwerpen.
Extra knap is het dat het diploma In corona tijd is behaald!

Vele nascholingen zijn reeds gevolg en staan nog op stapel te gaan volgen. Juist de diversiteit in ons vak staat hem aan of het nu om babies, kinderen zwangeren of volwassenen gaat, elke groep heeft zijn interesse. 
Kortom: U bent in goede handen!

 sander