Osteopathie Budel
Marktstraat 2
6021 CG Budel

0495-470144
info@osteopathie-budel.nl

Wie zijn wij

 

 

Wouter Hollink (D.O. M.R.O en lid NRO NVO) studeerde in 2000 af als fysiotherapeut aan de Saxion Hogeschool te Enschede. Datzelfde jaar vatte hij de opleiding “Osteopathie” aan in de “International Academy of Osteopathie” te Gent. In 2003 slaagde hij in deze opleiding met “credits”.

Onmiddellijk na zijn afstuderen trad hij in dienst bij Osteopaat Frank Zweedijk te Middelburg waar hij een zeer leerzame eerste werkervaring opdeed. Vervolgens startte hij samenwerkingsverbanden met de osteopathiepraktijken te Zevenbergen en Bavel. Gedurende deze werkzaamheden vervolmaakte hij zich tevens door middel van verschillende bijscholingscursussen oa gericht op huilbaby's, kinderen en volwassenen.

"Mijn interesse in ons vak is zeer groot! Je moet jezelfs blijven prikkelen. Gelukkig ben ik zeer leergierig als het gaat om vakinhoudelijke kennis. 

"Mijn persoonlijke doel is mensen echt te laten voelen dat het lichaam totaal met elkaar is verbonden, zodat ze in de toekomst hier ook anders tegenaan zullen gaan kijken mochten zich er weer klachten voor doen".

"Hoe complexer de klacht hoe groter de uitdaging! Problemen oplossen die al jaren vast zitten is fantastisch".

"Whiplash klachten zijn vaak onbegrepen door de klassieke geneeskunde en zeer complex.
Net als vrouwen die ondanks alle pogingen en hulpmiddelen niet zwanger kunnen worden. Als dit dan toch lukt of verbetert dan haal ik daar zeer veel voldoening uit".  

wouter.jpeg


 

veerle.jpeg

 

 

Per 1-7-2020 is Veerle Loyen werkzaam in onze praktijk.
Veerle is woonachtig in Kinrooi (België).

Veerle heeft eerst een opleiding tot Kinesiotherapeut (Fysiotherapie) gevolgd.
Daarna is ze osteopathie gaan studeren aan het FICO in Antwerpen. Hier is ze in 2016 afgestudeerd.

Een goede eigenschap van Veerle is dat ze zeer leergierig is. Ze heeft zich tevens al met meerdere bijscholingen verrijkt. Het behandelen van kinderen, baby’s en volwassenen is wat ze graag doet. Zoals ze zelf zegt: “ik zie mijn werk meer als hobby”. Kortom een allround osteopaat!

Tevens is Veerle aangesloten bij de Belgische beroepsvereniging voor Osteopaten (BVBO). Ook is zij aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor Osteopathie NVO en het NRO.

"1/3 van de patienten die ik behandel zijn baby's en kinderen in de praktijk. Het is echt fantastisch om de kinderen op deze manier te helpen!! Niet alleen het kind heeft er baat bij maar heel het gezien en de familie is opgelucht als het kindje eindelijk door slaapt"

 


 

Sander Gorissen, woonachtig in Leopoldsburg (Belgie), studeerde in 2015 af als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met optie sport aan de Katholieke Universiteit Leuven. Deze studies rondde hij af met onderscheiding. Geboeid door de osteopathie begon hij onmiddellijk na het behalen van zijn diploma in 2015 met de opleiding aan de International Academy of Osteopathy (IAO) te Antwerpen.
Extra knap is het dat het diploma In corona tijd is behaald!

Vele nascholingen zijn reeds gevolg en staan nog op stapel te gaan volgen. Sander heeft ook nascholing in de orthomoleculaire geneeskunde gedaan. Dit is ook echt iets wat een zeer goede aanvulling is in het osteopathisch behandelen. Juist de diversiteit in ons vak staat hem aan of het nu om babies, kinderen zwangeren of volwassenen gaat, elke groep heeft zijn interesse. 

Kortom: U bent in goede handen!

In zijn prive tijd is Sander zeer sportief aangelegd: zo heeft hij al meerdere halve en hele marathons gelopen en behoord wielrennen ook tot zijn hobby.

"Mijn doel is om een zo allround mogelijke osteopaat te zijn. Mede door mijn brede interesse probeer ik hier zo goed als mogelijk in te slagen".

 sander.jpeg